om lite allt möjligt

Synd med för mycket golvvård bara


skrivet den 03 aug av Gogo, klockan:13:13

Ååh jag smälter http://www.expressen.se/levabo/1.2084324/sliten-sjostuga-blev-genuint-gasthus

Jag älskar verkligen sånt här, det är så precis min stil. Framförallt med gamla lutade golv, men det blir för mycket golvvård bara och det är inte min grej.

 

När vi flyttade till vårt hus var det första vi gjorde att dra ut alla gamla plastmattor som låg på fina trägolv. Slipade och oljade dem, tom det tycker jag är väl mycket. Dessutom är det svårare att städa ordentligt med trägolv. Det går inte att komma ifrån.

 

Men det är så kul att se när folk behåller den gamla stilen även när de bygger nytt, så har ju vi också tänkt men många av grannarna slänger bort den gamla stilen helt till förmån för rostfritt och blingbling.

 

Det är så synd, tom som inbrottsskydd har vi försökt att bevara det gamla med vita snirkliga järn som galler för fönstren. Enda negativa med våra galler är att fönsterputsningen är lite besvärligare eftersom man får putsa utifrån men det är det utan tvekan värt (iaf om man frågar mig och eftersom det är jag som putsar fönstren så är det min åsikt om våra galler som räknas).

 

Men nu måste jag strax sticka in till stan för att köpa nya skor, kan säga såhär. Man ska inte hålla på och lasta av pall efter pall utan skyddskläder och framförallt inte utan bra skor. Tabbade mig och tappade ett emballage på foten igår, det gjorde ONT vill jag lova så nu får det bli skor med stålhätta för att matcha övriga skyddskläder.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt