om lite allt möjligt

Skulle hellre skaka galler


skrivet den 02 aug av Gogo, klockan:12:46

Än att äta kackerlackor eller andra insekter, fy f*n vad vidrigt, FN vill tydligen att vi ska gå över till en diet bestående av kackerlackor och larver, personligen tror jag att jag avstår http://www.expressen.se/Nyheter/1.2083382/fn-s-smaskiga-recept

 

Nu när värmeböljan och regnskurarna fart förbi så är vi i full gång med altan och uteplatsbyggandet igen.
I förra veckan kom ett par pallar med plattorna och galler (galler av smidesjärn som kommer att sitta för fönstren utanför altanen). Så det är bara att dra på sig skyddskläder och gå ut och lasta av pallarna och sätta igång.

 

Det värsta när man börjar med denna typ av arbete är att det för med sig så mycket mer, det blir så mycket annat man kommer på att man skulle vilja fixa. En fin damm brevid uteplatsen hade ju inte suttit helt fel tex ;)

 

Men en sak i taget, och avlastning av pall kommer först, har ju hyrt en truck och eftersom det är dygnstaxa vill jag ha av det så fort som möjligt.

Får nog försöka fixa ett par engångspallar också som jag kan lägga brädor som ska målas på, känns som att hela tomten är ett bygglager just nu. Men det kommer bli ändring på.

 

Längtar verkligen tills nästa sommar när allt kommer vara färdigt, tänk alla sköna lata dagar i solen vi kommer kunna ha för att inte tala om mysiga grillkvällar (men inte med kackerlackor ell larver på menyn). Det är mycket jobb och slit nu men det kommer det vara värt sen J


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt