om lite allt möjligt

Och jag tyckte jag hade mycket golvvård


skrivet den 05 aug av Gogo, klockan:00:15

Som sagt var, golvvård är INTE min grej men har man nu finns trägolv så måste de skötas om på bästa sätt. Och det innebär ju då såklart Grönsåpa!!
Men just eftersom jag finner golvvård vara så fruktansvärt tråkigt så smyger jag till mig lite pauser då och då, hittade en artikel om kändisarnas egentligen helt bisarra hem
http://www.expressen.se/levabo/1.2012234/travolta-parkerar-flygplanen-utanfor-dorren

 

Jisses vilken skötsel dessa åbäken måste erfordra, förmodligen en hel stab med personer som ser till att allt är finfint. Så skulle man kanske haft det.
Här är det fortfarande fullt byggkaos men nu vart vi färdiga så vi kunde lämna tillbaka den truck vi hyrde.
Bara det att nu kom det nya emballage med en massa (som jag inte ens riktigt vet vad det är för nåt, får hoppas snickarna och gubben har bättre koll.) så det ser ju inte mindre fullt ut för det.
Lyckades iaf få ut en liten bit slang så jag kunde börja fylla på vår damm idag, ska kolla upp vilken sorts fiskar som ska införskaffas. Men först måste pump osv på plats och vattnet bli tjänligt får de små rackarna. Jag är i alla fall väldigt inne på Koi Karpar men de är så förbaskat dyra bara om man inte köper de som är pyttesmå. Men då är ju risken att de blir uppätna av fiskar ( man kanske skulle fixa något fågel inbrottsskydd ). Lite näckrosor får det nog också bli tror jag, de är så himla fina.

 

Men men, slut på drömmerierna, på med skyddskläderna och ”på et” igen.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt