om lite allt möjligt

Industri slav


skrivet den 04 aug av Gogo, klockan:13:05

Har så förbannat ont i kroppen efter att ha lastat av pallar så jag saknar ord.
Nu för tiden så är jag ju bortskämd med arbete på kontor men min nuvarande träningsvärk får mig att minnas hur det var att vara ”industri slav”.

Under studietiden så jobbade jag på lager för ett bemanningsföretag, det var verkligen ingen höjdare.

Visslade dem så var man tvungen att komma oavsett vilka tider de tidigare sagt.

För att inte tala om arbetsförhållandena, visserligen var vi tvungna att använda profilkläder men de var av den billiga obekväma sorten och absolut inga skyddskläder, inte heller ljuddämpning eller annan utrustning för att underlätta arbetet. Kommer ihåg hur sönderriven man var efter att ha klängt omkring i den vassa lagerinredningen och hur slut man var efter att antingen ha släpat på en truck hela dagen eller sprungit runt och plockat.

 

Det är ju inte så man saknar det precis, eller rättare sagt ibland kan jag sakna ett arbete där man kunde ha hjärnan avkopplad och det bara handlade om att ha kroppen igång. Men aldrig mer industri slav, det är en sak som är säkert.

 

Med uteplatsen börjar det kännas bra nu, enda är att hela tomten ser ut som en förbannad byggplats men sånt är livet.

 

Pausade med att läsa tidningen lite, vad otäckt med bränderna i Ryssland http://www.expressen.se/Nyheter/1.2085276/atal-for-ryska-brander-dodssiffran-stiger

 

Att bli innebränd är nog en av mina största fobier, så himla hemskt. Inte bara för människorna utan även för alla vilda djur som panikslagna blir innestängda i skogen och möter en fasansfull död. Sen vet jag inte riktigt vad man ska säga om biten med anmälda och åtalade tjänstemän, det är ju alltid lätt att ha en åsikt när man har facit i hand.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt